Basis Lunch met Drinken

5.45

Deze lekkere lunch voor bijvoorbeeld zakelijke vergaderingen, bijeenkomsten of een heerlijke lunch thuis, met vrienden en familie. De luxe lunch bestaat standaard uit:

Zachte witte bol met ham

Zachte bruine bol met kaas

Krentenbol met roomboter

Vers stuk fruit

En drinken naar keuze (verse jus d’orange, melk of karnemelk)

De lunch wordt standaard geleverd op wegwerpschalen maar is naar wens ook te leveren op stijlvolle schalen met daarbij echte bordjes en bestek. Voor de dranken geldt dat deze standaard in kartonnen pakken of plastic flessen meegeleverd worden, maar ook deze kunnen wij naar wens natuurlijk leveren in mooie glazen kannen met drinkglazen.

Wissen

Drinken *

Soep

Optioneel (minimaal 5 personen)

bezorginformatie

LUNCHES & HIGH TEA

  • Naar wens geleverd met kwaliteitsservies- en bestek
  • Prachtig gepresenteerd op onder andere serveerschalen en etagères

Onze (zakelijke) Lunches en High Tea's worden op de gewenste datum en tijd bij u thuis of bij uw bedrijf bezorgd en desgewenst klaargezet. Wij spreken dan ook een tijdstip af waarop wij alle toebehoren zoals bordjes, kopjes en schalen weer komen ophalen. U kunt ook kiezen voor wegwerp-borden, schalen etc.

Bezorging kost €0,50 per kilometer vanaf ons adres in Leeuwarden. Voor Lunches & High Tea's met luxe bestek en servies wordt dit tarief 2 keer gerekend omdat wij de alle toebehoren ook weer komen ophalen.

Tijdens het bestellen krijgt u de bezorg-(en ophaal) kosten te zien.

ONTBIJTMANDEN- EN DOZEN

Ontbijtservice De Broodmand werkt met twee soorten ontbijten: de Ontbijtmanden en de Ontbijtdozen. Wat is het verschil in inhoud en bezorging van deze opties?

ONTBIJTMANDEN

Onze Ontbijtmanden zijn onze meest luxe ontbijten; deze ontbijten worden geleverd in mooie, grote rieten manden en zijn voorzien van kwaliteitsbestek- en servies. Ook wordt onder andere het beleg op leuke schaaltjes gepresenteerd

  • De ontbijtmand is hierdoor luxer, wij komen de spullen in overleg met de ontvanger weer ophalen. Deze afspraak maken we bij de bezorging van het ontbijt.

ONTBIJTDOZEN

Onze Ontbijtdozen zijn nét zo lekker en vers, maar worden geleverd in leuke cateringdozen met degelijk kunststof servies en bestek. Voor de presentatie van bijvoorbeeld de kaas en vleeswaren gebruiken wij wegwerpschaaltjes.

  • De ontbijtdoos is hierdoor voordeliger en wordt door ons niet weer opgehaald.

Bezorging van ontbijten kost €0,50 per kilometer vanaf ons adres in Leeuwarden. Voor ontbijtmanden wordt dit tarief 2 keer gerekend omdat wij de mand en toebehoren ook weer komen ophalen.

Tijdens het bestellen krijgt u de bezorg-(en ophaal) kosten te zien.