Moederdagontbijt

42,95

Een heerlijk ontbijt, Speciaal voor de allerliefste moeder! Geleverd in een mooie ontbijtdoos. Versierd met onder andere hartvormige ballonnen, leuke strikjes en geleverd met een kaartje met uw eigen persoonlijke tekst. Natuurlijk mag een mooie rode roos niet ontbreken en een geurkaas en een mooi hartvormig schaaltje gevuld met luxe chocolade maken de verrassing compleet! Met leuke bordjes om weer te gebruiken. Dit ontbijt wordt alleen geleverd als ontbijtdoos en dus niet als ontbijtmand.

Kies hieronder 1 van de beschikbare tijdsvakken en plaats uw bestelling. Wij komen deze geweldige verrassing op Moederdag (zondag 12 mei 2019) bezorgen in het gewenste tijdsvak.

Scroll naar beneden voor de volledige inhoud…

Let op: Moederdag is één van onze drukste dagen. Daarom raden wij u aan om op tijd te bestellen om teleurstelling te voorkomen (vol = vol)

Wissen

Persoonlijk kaartje

Wij leveren een gratis, toepasselijke wenskaart mee met dit ontbijt. Type hier uw eigen tekst (optioneel).

Extra Dranken

Standaard geleverd met jus d’orange. U kunt dit ontbijt uitbreiden met extra dranken. De thermoskan wordt gevuld met koffie of heet water en is voorzien van diverse soorten thee. De ontvanger mag de thermosfles houden. Geleverd met bekertjes, suiker en (koffie)melk.

This must be a number!

This must be a number!

This must be a number!

This must be a number!

Op Moederdag (12 mei 2019) bezorgen wij alleen ons moederdag-ontbijt
Dit ontbijt wordt bezorgd op 12 mei 2019 (moederdag)
Bestellen voor de volgende dag? Bestel dan vandaag vóór 12:00 uur. Indien u na dit tijdstip bestelt kunnen wij uw order helaas niet meer inplannen en zullen wij uw bestelling moeten annuleren.