Verjaardagsontbijt

35,45

Een Luxe Ontbijtmand- of doos die bijvoorbeeld ingericht wordt als Abraham of Sarah-mand of 18-jaar!-mand, natuurlijk afhankelijk van de leeftijd van de jarige! Dit ontbijt wordt stijlvol geleverd in een grote rieten mand of in een cateringdoos en wordt prachtig en feestelijk versierd.

Scroll naar beneden voor de volledige inhoud…

Wissen

Hoe oud wordt de jarige? *

Als de ontvanger 50 jaar wordt, maken wij er een geweldig Abraham- of Sarah ontbijt van. Laat in dat geval ook het geslacht van de jarige hieronder achter.

Persoonlijk kaartje

Wij leveren een gratis, toepasselijke wenskaart mee met dit ontbijt. Type hier uw eigen tekst (optioneel).

Kinderontbijt

Extra dranken

Ontbijtdózen worden standaard alleen geleverd met jus d’orange. U kunt de ontbijtdozen uitbreiden met extra dranken. De thermoskan wordt gevuld met koffie of heet water en is voorzien van diverse soorten thee. De ontvanger mag de thermosfles houden. Geleverd met bekertjes, suiker en (koffie)melk.

LET OP: Ontbijtmanden worden al geleverd met warme dranken (koffie en thee). Daarom zijn onderstaande keuzes vooral geschikt voor ontbijtdozen:

This must be a number!

This must be a number!

This must be a number!

This must be a number!

Bestellen voor de volgende dag? Bestel dan vandaag vóór 12:00 uur. Indien u na dit tijdstip bestelt kunnen wij uw order helaas niet meer inplannen en zullen wij uw bestelling moeten annuleren.