No products in the cart.

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Mail ons gerust op info@debroodmand.nl 

Op doordeweekse dagen kunt u de volgende producten voor dezelfde dag bestellen:

  • Belegde Broodjes
  • Lunchschalen

Wij bezorgen op deze dagen van 10:00 – 14:30 uur.

Andere producten, zoals verrassings-ontbijten en buffetten dient u vóór 12:00 uur te bestellen om bezorging op de volgende dag te kunnen garanderen. Ontbijten leveren wij vanaf 7:00 uur.

Plaatst u dus een bestelling voor bijvoorbeeld een lunchbuffet, high-tea of verrassingsontbijt en kies u hierbij voor levering op dezelfde dag, dan zijn zijn wij helaas genoodzaakt om uw bestelling af te wijzen of te verplaatsen. Wij nemen dan uiteraard wel contact met u op.

Heeft u specifieke wensen of wilt u voor een groot aantal personen bestellen? Wij maken dan graag een vrijblijvende offerte op maat voor u!

Klik hier om een offerte aan te vragen >

Vanuit onze keuken in Leeuwarden bezorgen wij voornamelijk in Leeuwarden en omstreken, maar desgewenst ook in de rest van Friesland.

In Leeuwarden zijn de bezorgkosten €2,00 bij bestellingen onder de €27,50. Buiten Leeuwarden rekenen wij €0,50 per kilometer. De bezorgkosten worden bij het plaatsen van een bestelling automatisch berekend. Bestellingen boven de €27,50 bezorgen wij gratis binnen Leeuwarden*.

* Verrassings-ontbijten worden niet gratis bezorgd. Hou bij het bestellen van een verrassingsmand rekening met een dubbele rit i.v.m. het ophalen van de mand, servies en bestek. Bij een verrassingsdoos wordt 1 rit gerekend.

Maandag t/m vrijdag:
Lunch: 10:00 – 14:30 uur
Ontbijt: 7:00 – 10:00 uur *

Zaterdag en zondag:
Lunch: 10:00 – 14:30 uur *
Ontbijt: 7:00 – 10:00 uur *

* Bestel de voorgaande dag vóór 12:00 uur

Broodjes en Lunchschalen kunt u doordeweeks voor dezelfde dag bestellen. Houd daarbij rekening met minimaal 2 uren tussen bestellen & aflevering. U kunt zelf het aflevertijdstip kiezen.

Lunch of ontbijt in het weekend?
U dient dan vóór 12:00 uur te bestellen om bezorging op de volgende dag te garanderen. Wilt u bijvoorbeeld een Lunchbuffet op zondag? Bestel dan zaterdag voor 12:00 uur.

Lunch:
Belegde & warme broodjes, lunchbuffetten, lunchschalen, lunchpakketjes en high-tea.

Ontbijt:
Verrassings-ontbijten en ontbijtbuffetten