Veelgestelde vragen | De Broodmand

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Mail ons gerust op info@debroodmand.nl 

Op doordeweekse dagen kunt u de volgende producten voor dezelfde dag bestellen:

  • Belegde Broodjes *
  • Lunchschalen *

* Beide via onze speciale lunchwebsite.

Wij bezorgen op deze dagen van 10:00 – 14:30 uur.

Andere producten, zoals verrassings-ontbijten en buffetten dient u vóór 12:00 uur te bestellen om bezorging op de volgende dag te kunnen garanderen. Ontbijten leveren wij vanaf 7:00 uur, levering vanaf 6:00 is mogelijk, hiervoor wordt wel een toeslag berekend (deze ziet in tijdens het bestellen) i.v.m. extra personeelskosten. 

Plaatst u dus een bestelling voor bijvoorbeeld een lunchbuffet, high-tea of verrassingsontbijt en kies u hierbij voor levering op dezelfde dag, dan zijn zijn wij helaas genoodzaakt om uw bestelling af te wijzen of te verplaatsen. Wij nemen dan uiteraard wel contact met u op.

Heeft u specifieke wensen of wilt u voor een groot aantal personen bestellen? Wij maken dan graag een vrijblijvende offerte op maat voor u!

Klik hier om een offerte aan te vragen >

Vanuit onze keuken in Leeuwarden bezorgen wij voornamelijk in Leeuwarden en omstreken, maar desgewenst ook in de rest van Friesland.

Bezorging in Leeuwarden kost €2,00. Buiten Leeuwarden rekenen wij ca. €0,50 per kilometer. De bezorgkosten worden tijdens het bestellen automatisch berekend. Hou bij het bestellen van een verrassingsmand rekening met een dubbele rit i.v.m. het ophalen van de mand, servies en bestek. Bij een verrassingsdoos wordt 1 rit gerekend.

Ontbijt- en Lunchbuffetten en High Tea op Locatie worden standaard geleverd met echt servies, bestek, schalen, manden e.d. Deze worden door ons weer opgehaald en hierdoor worden er 2 ritten gerekend.

Maandag t/m vrijdag:
Lunch: 10:00 – 16:30 uur
Ontbijt: 7:00 – 10:00 uur *
Tussen 6:00 en 7:00 uur mogelijk tegen extra kosten

Zaterdag en zondag:
Lunch: 10:00 – 16:30 uur *
Ontbijt: 7:00 – 10:00 uur *
Tussen 6:00 en 7:00 uur mogelijk tegen extra kosten

* Bestel de voorgaande dag vóór 12:00 uur

Broodjes en Lunchschalen kunt u doordeweeks voor dezelfde dag bestellen. Houd daarbij rekening met minimaal 2 uren tussen bestellen & aflevering. U kunt zelf het aflevertijdstip kiezen.

Lunch of ontbijt in het weekend?
U dient dan vóór 12:00 uur te bestellen om bezorging op de volgende dag te garanderen. Wilt u bijvoorbeeld een Lunchbuffet op zondag? Bestel dan zaterdag voor 12:00 uur.

Lunch:
Belegde & warme broodjes, lunchbuffetten, lunchschalen, lunchpakketjes en high-tea.

Ontbijt:
Verrassings-ontbijten en ontbijtbuffetten