Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Mail ons op info@debroodmand.nl of stuur ons een WhatsApp via de groene knop!

Bestellen

Wanneer moet ik bestellen?

Op doordeweekse dagen kunt u de volgende producten voor dezelfde dag bestellen:

  • Belegde Broodjes
  • Lunchschalen

Wij bezorgen op deze dagen van 10:00 – 14:30 uur.

Andere producten, zoals verrassings-ontbijten en buffetten dient u vóór 12:00 uur te bestellen om bezorging op de volgende dag te kunnen garanderen. Ontbijten leveren wij vanaf 7:00 uur.

Plaatst u dus een bestelling voor bijvoorbeeld een lunchbuffet, high-tea of verrassingsontbijt en kies u hierbij voor levering op dezelfde dag, dan zijn zijn wij helaas genoodzaakt om uw bestelling af te wijzen of te verplaatsen. Wij nemen dan uiteraard wel contact met u op.

Ik wil een offerte aanvragen

Heeft u specifieke wensen of wilt u voor een groot aantal personen bestellen? Wij maken dan graag een vrijblijvende offerte op maat voor u!

Offerte aanvragen

Bezorging

Waar bezorgen jullie?

Vanuit onze keuken in Leeuwarden bezorgen wij voornamelijk in Leeuwarden en omstreken, maar desgewenst ook in de rest van Friesland.

Wat kost de bezorging?

In Leeuwarden zijn de bezorgkosten €2,00 bij bestellingen onder de €27,50. Buiten Leeuwarden rekenen wij €0,50 per kilometer. De bezorgkosten worden bij het plaatsen van een bestelling automatisch berekend. Bestellingen boven de €27,50 bezorgen wij gratis binnen Leeuwarden*.

* Verrassings-ontbijten worden niet gratis bezorgd. Hou bij het bestellen van een verrassingsmand rekening met een dubbele rit i.v.m. het ophalen van de mand, servies en bestek. Bij een verrassingsdoos wordt 1 rit gerekend.

Wanneer bezorgen jullie?

Maandag t/m vrijdag:
Lunch: 10:00 – 14:30 uur
Ontbijt: 7:00 – 10:00 uur *

Zaterdag en zondag:
Lunch: 10:00 – 14:30 uur *
Ontbijt: 7:00 – 10:00 uur *

* Bestel de voorgaande dag vóór 12:00 uur

Broodjes en Lunchschalen kunt u doordeweeks voor dezelfde dag bestellen. Houd daarbij rekening met minimaal 2 uren tussen bestellen & aflevering. U kunt zelf het aflevertijdstip kiezen.

Lunch of ontbijt in het weekend?
U dient dan vóór 12:00 uur te bestellen om bezorging op de volgende dag te garanderen. Wilt u bijvoorbeeld een Lunchbuffet op zondag? Bestel dan zaterdag voor 12:00 uur.

Lunch:
Belegde & warme broodjes, lunchbuffetten, lunchschalen, lunchpakketjes en high-tea.

Ontbijt:
Verrassings-ontbijten en ontbijtbuffetten